Mittaaminen

OURA-älysormusmittaus, yhteenveto ja suositukset 

Käynnistimme OURA-mittaukset syyskuussa 2018.  Mittaus on objektiivinen ja luotettava menetelmä kuvantaa yksilön hyvinvointia. Mitattava ei itse voi vaikuttaa mittauksen tuloksiin. OURA-sormus on saanut positiivista mediahuomiota ja herättänyt laajalti kiinnostusta unen ja palautumisen seurantaan.

Mittauksen suositeltu kesto on 7 vuorokautta ja se toteutetaan työssä ja vapaalla. Mittauksen tuloksena syntyvä analyysi näyttää elämäntapojen vaikutuksen hyvinvointiin ja yhdessä valmennuksen kanssa se auttaa löytämään tasapainon työn, vapaa-ajan ja levon välille. 

Hyödynnämme valmennuksissamme OURA-mittauksen tuloksia ja valmennuksen tehokkuus todennetaan jatkuvalla mittauksella.

Lue lisää menetelmästä: www.ouraring.com 

Kerromme mielellämme tarkemmin palveluistamme. Voit varata esittelyajan tai ottaa suoraan yhteyttä

Firstbeat -mittaus ja hyvinvointianalyysi 

Firstbeatin Hyvinvointianalyysi-mittaus on objektiivinen ja luotettava menetelmä kuvantaa yksilön hyvinvointia. Mitattava ei itse voi vaikuttaa mittauksen tuloksiin. Sykevälimittausta käytetään mm. yliopistotason tutkimuksissa sekä huippu-urheilussa. Mittauksen suositeltu minimikesto on 3 vuorokautta ja se toteutetaan työssä ja vapaalla. Sykevälimittauksen tuloksena syntyvä Hyvinvointianalyysi näyttää elämäntapojen vaikutuksen hyvinvointiin, ja yhdessä valmennuksen kanssa se auttaa löytämään tasapainon työn, vapaa-ajan ja levon välille. Hyödynnämme valmennuksissamme sykevälimittauksen tuloksia, ja valmennuksen tehokkuus todennetaan aina seurantamittauksella. Kyselymme perusteella 98 % mitatuista sai tärkeää tietoa palautumisesta ja 97 % suosittelisi sitä muille (vastanneita = yli 1000).

 Lue lisää menetelmästä: www.firstbeat.com

MittausVerkkokauppaan
Voit tilata mittauksen suoraan verkkokaupasta