Maanantai, Huhtikuu 1, 2019, 05:39

Alkusyksystä käynnistetyt Oura-mittaukset ilahduttavat Palaudutehokkaasti-tiimiä!
 
Lähestyessämme 1 000 mittauksen rajaa selvitimme tarkemmin asiakkaidemme kokemuksia mittauksesta sekä palvelustamme. Alla on yleisiä huomioita ja poimintoja palautteista:
 

”Todella hyvä mittaus ja antoi tietoa asioista jotka olivat askarruttaneet arjessa jaksamisen kannalta. Kiitokset!”
 
          

”Tulokset yllättäviä. Käsitys omasta tilasta aivan erinlainen”

 
”Todellakin pienet asiat ja muutokset mitä teimme asiantuntijan kanssa niin ovat kyllä vaikuttaneet positiivisesti arkeen. Pieniä asioita mutta toimivia.”
”Palautteen antaja oli oikein asiallinen ja perillä asioista. Kiitos :)”
 

”Pääsin mukaan Tehokas minä -valmennukseen, ja on ollut antoisa lisä tässä Oura -mittauksessa.”

Kysyimme lisäksi muutamia kysymyksiä väittämällä kyllä/ei”Erittäin hyvä ja herättävä kokemus. Huomasin että pakko on levätäkin välillä, pitkällä aikavälillä polttaa itsensä loppuun jos ei huolehdi riittävästä levosta. Ja se mikä tärkeintä, sormus kertoo levontarpeen jo paljon aikaisemmin ennenkuin itse on lepäämisen kannalla. Suosittelen kyllä!””Vaikka luonteeni on sellainen, että on vaikea sitoutua mihinkään ns. aikataulutettuun asiaan, niin olen tosi tyytyväinen, että aloitin hyvinvointivalmennuksen. Lämpimästi suosittelen muillekin, jos mahdollisuus tulee kohdalle.”


”Hyvä keksintö, testijakso saisi olla vaikka kuukauden mittainen. saataisiin parempi kuva hyvinvoinnista ja vaikuttaisi tuotteen ostamiseen.”
 
Yleisiä huomioita:
Mittauksen koetaan helppona toteuttaa ja päivittäinen palaute ohjaa tekemään jatkuvia pieniä, yksinkertaisia muutoksia.

Palautteen pohjalta yli puolet mittauksen tehneistä on tehnyt muutoksia arkeensa.  Ja useampi toivoo vielä pidempää mittausjaksoa. Sormus kulkee helposti mukana lähes kaikissa arjen tilanteissa. 
 
Mittausjaksot ovat olleet 7-21 vuorokauden väliltä ryhmäkoon ja tarpeen mukaan. Henkilökohtaisia muutoksia on helpointa toteuttaa silloin, kun arki sujuu pääosin hyvässä tasapainossa ja korjaukset kohdentuvat muutamaan asiaan. Pitkittyneessä ylikuormituksessa jo arjen tavanomaiset toimet ovat henkilölle raskaita ja tällöin muutoksiin tarttuminen vaatii enemmän ponnistelua. Tämän asian korjaaminen vaatii pitkäjänteistä muutostyötä ja annamme sitä varten seikkaperäisiä ohjeita”
 
Tätä varten olemme tarjonneet yksilövalmennusta, missä muutokselle annetaan enemmän aikaa ja työkaluja. Samalla mittaamme muutosta 1kk ajan Oura-sormuksella.
 
Osa asiakkaista on toivonut :
suomenkielistä sovellusta, yhteenvetoon lisää selitteitä ja yksittäisissä tapauksissa vielä pienempää tai suurempaa sormuskokoa. Raskaissa nostoissa tai puristuksissa sormus voi painaa. Tällöin sormuksen voi ottaa pois ko. suoritteen ajaksi. Yhteys puhelimen ja sovelluksen välillä on toiminut kevään aikana erittäin hyvin.
 
Palautteen perusteella voimme hienosäätää palvelua entistä paremmaksi ja samalla saimme vahvistusta siitä, että oma innostuksemme tuotteesta vastaa myös asiakkaidemmekin kokemuksia.