Perjantai, Joulukuu 28, 2018, 16:13

OURA sormuksia

Ehdimme toteuttamaan yli 500 OURA-mittausta syksyn aikana ja saimme arvokasta kokemusta uudesta palvelustamme. Asiakkaiden kokemukset ovat olleet erinomaisia, parhaina puolina on koettu helppokäyttöisyys, päivittäinen palaute, laaja informaatio aktiivisuudesta, valmiudesta ja unesta sekä henkilökohtainen keskustelu tuloksista valmentajamme kanssa. Palautteen yhteydessä olemme käyneet läpi mittaustuloksia ja asiakkaat ovat siten oppineet ymmärtämään kuormittuneisuuttaan, levon riittävyyttä ja palautumisen kokonaisuutta paremmin. Mittaus on innostanut useita osallistujia lunastamaan OURA-sormuksen itselleen.
 
Kehityskohteenamme ovat olleet ohjeiden tarkentaminen, yksittäiset yhteysongelmat sormuksen ja sovelluksen välillä sekä loppuvuodesta muutamien kokojen toimitusongelmat. Mainittuja haasteita on ollut varsin vähän huomioiden, että mittauksia on ollut yli 500.
 
Uusimme vuodenvaihteessa ohjeistuksia ja pystymme käynnistämään vuoden 2019 toimitukset viiveettä.
Alkuvuosi alkaa yli 200 asiakasmittauksen kuukausitahdilla ja tarvittaessa voimme kasvattaa määrää, mikäli ennakointi antaa siihen aihetta. Mittausten lisäksi uusi valmennuskonseptimme on saanut hyvää palautetta syksyn aikana asiakkailta ja nyt pystymme tarjoamaan entistä vaikuttavampaa yksilövalmennusta.
 
Asiakasprojektit voidaan toteuttaa koko Suomen alueella ja yksittäisiä mittauksia myös Euroopan sisällä. OURA -mittauksen yhteydessä osallistuja saa
·     7 vuorokauden mittauksen (sovittaessa pidempiä jaksoja)
·     henkilökohtaisen yhteenvedon
·     palautekeskustelun tuloksistaan
 
Työnantajalle voidaan tehdä ryhmäyhteenvetoja yli viiden henkilön ryhmistä. Yhteenvedossa koostetaan aktiivisuuden, valmiuden ja unen tuloksia sekä ryhmän jakautuminen eri kuormitusryhmiin.
 
Yksilövalmennus on kestoltaan 1,5 - 2 kk ja sisältää:
·      neljä valmennuskertaa
·      1kk OURA-mittauksen
·      Yhteenvedon tulosten edistymisestä ko. aikana
 
Lisätietoa OURA-mittauksista, luennoista ja valmennuksesta saat ottamalla yhteyttä linkistä tai yhteystietojen kautta.